Kävijöille

Ohjelma

Kiiminkipäivillä on monenlaista ohjelmaa kaikenikäisille eikä alueelle ole pääsymaksua. 

 


MARKKINA-ARPA

Kiiminkipäiväarvat ovat myynnissä Kiiminkipäivien lisäksi paikallisissa yrityksissä. Markkina-arvat 2024 »


Saapuminen Kiiminkipäiville

Kiiminkipäivät järjestetään Oulun kaupungin Kiimingin kaupunginosassa (entinen Kiimingin kunta). Markkina-alue sijaitsee Kiimingin keskustassa, Oulu-Kuusamontien läheisyydessä, Syketalon, lukion ja Kiiminkipuiston koulun läheisyydessä. (Kirjastokuja). 

Kiiminkipäivien markkina-alue on rauhoitettu ajoneuvoliikenteeltä. Polkupyörät ja muut kaksi- tai kolmipyöräiset pyydetään jättämään niille tarkoitetuille paikoille alueen reunoilla.

Autot pyydetään jättämään lähistöltä löytyville pysäköintialueille. Kiimingissä pysäköinti on ilmaista pysäköintiin tarkoitetuilla alueilla. Lähellä on mm. Kiiminkipuiston koulun ja kirjaston pysäköintialueet sekä hieman kauempana Virastotalon pysäköintialue.

Kiiminkipäiville on helppo tulla myös bussilla esim. Oulun suunnalta. Bussi 35K Oulusta/Ouluun pysäkit sijaitsevat alueen vieressä (Kiiminkipuiston koulun pysäkit sekä kirjaston pysäkit).


Markkinaravintola

Palvelee A-oikeuksin

Markkinaravintola sijaitsee esiintymislavan läheisyydessä, joten virvokkeita voi nauttia hyvässä seurassa rupatellen ja mm. hyvää musiikkia kuunnellen sekä perjantai- että lauantai-iltana aina 02.00 saakka (anniskelu päättyy 01.30).

Kiiminkipäivillä markkinaravintolasta saa virvokkeiden lisäksi myös syötävää myöhäiselle iltaan saakka.

Tervetuloa Markkinaravintolaan!

 

Kiiminkipäivät
Kiiminkipäivät
Kiiminkipäivät
Kiiminkipäivät

KIIMINKIPÄIVÄT 9.-10.8.2024


Katso ohjelma »

YHTEISTYÖSSÄ MUKANA: