Kiiminkipäivät 4.-6.8.2017

Jälleen on aika järjestää Kiimingissä tapahtuma, joa tuo paikalle niin nykyisiä kuin entisiäkin kiiminkiläisiä sekä lähikuntien ihmisiä nauttimaan markkinahengestä, tapaamaan tuttuja, seuraamaan esiintyksiä, tekemään kauppoja ja toivon mukaan meitä suositaan myös hyvällä säällä.

Järjestyksessään 43. Kiiminkipäivät tarjoavat ohjelmaa kaikenikäisille ja tapahtuman järjestäjänä toimii Kiimingin Yrittäjät ry.

Markkinoita ja festarihenkistä meininkiä ilman pääsymaksuja

Ohjelma esiintymislavalla sekä torimyynti alkaa viime vuoden tapaan perjantaina klo 14, alue hiljentyy kokonaisuudessaan vasta aamuyön tunteina. Lauantaiaamuna alue herää eloon jälleen klo 10 ja hulinaa kestää taas yli puolen yön, viimeisen esiintyjän viimeisiin sointuihin saakka.

Kiiminkipäivillä on ohjelmaa moneen makuun yhteislaulusta karaokeen, haitarimusiikista lapsille suunnattuun ohjelmaa. Tietenkään useita live-esintyjiä unohtamatta. Esiintymislavan luona voi kuunnellä live-esiintyjiä ja täysi-ikäiset voivat istua myös ravintolateltassa seuraamassa esityksiä.

Lauantaina alueella sijaitsevassa galleria Oskari Jauhiaisessa järjestetään Unikudelmia-avajaiset osana Kiiminkipäiviä. Unikudelmia on elämyksellinen näyttelymaailma, joka kertoo yli kolmenkymmenen suomalaisen kirjan tarinoita.

Kiiminkipäivät jatkuvat sunnuntaina erilaisilla tapahtumilla ympäri ”vanhan Kiimingin”. Torimyyntiä ei enää silloin ole, vaan alueella on siivoustalkoot.

Tervetuloa Kiiminkipäiville!

Facebook